Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2007

Unfaithfull (Απιστη)




Τελικά τι σημαίνει η απιστία? Είναι τόσο σοβαρή που μπορεί να δικαιολογήσει αφαίρεση μιας ζωής? Δεν συζητώ για τα σκάνδαλα του ΙΚΑ που κάθε πικραμένος τώρα ανακάλυψε. Μ'ενδιαφέρει η ερωτική πλευρά του θέματος. Νομίζω ότι ο απατηθείς είναι ο πρωταγωνιστής πάντοτε (όταν το μαθαίνει). Είτε χάνει διπλά αξιώνοντας εκδίκηση, είτε κερδίζει αποχωρώντας αγέρωχος έστω και ηττηθείς.

15 σχόλια:

Old Boy είπε...

«Τελικά τι σημαίνει η απιστία;»
Απιστία διαπράττει όποιος με γνώση ζημιώνει την περιουσία άλλου, της οποίας βάσει του νόμου ή της δικαιοπραξίας έχει την επιμέλεια ή τη διαχείριση ;)

adaeus είπε...

Και οι σύντροφοί μας, (όντα) αγαθά είναι, άρα περιουσιακά στοιχεία ;-)

Catherine είπε...

Η απιστία είναι για τους ανθρώπους και τα κέρατα για τα ζώα. Δεν μου αρέσει που το λέω και στα 22 μου δεν θέλω να το πιστεύω αλλά βαθειά μέσα μου ξέρω..είναι αλήθεια.

adaeus είπε...

Κατερίνα μου σε σωστό δρόμο είσαι. Εγώ να ομολογήσω ότι το κατάλαβα σε πολύ μεγαλύτερη ηλικία και μετά από κάνα δύο γερές κατραπακιές.

kerasia είπε...

Αν σε ενδιαφέρει η ερωτική πλευρά του θέματος μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να μάθεις τί σημαίνει απιστία :)

adaeus είπε...

Ποιος άραγε?

kerasia είπε...

Να δεις πολλές ταινίες επί του θεματος και να διαβάσεις πολλά βιβλία

:PPPPPPPPPPPPPPPPPPP

adaeus είπε...

Μου τη δίνουν οι πολλές ταινίες και τα βιβλία για την απιστία... (Γκρινιάρης).

nosyparker είπε...

Σ' ευχαριστώ. :-) Θα ψάξω να το κατεβάσω. Ελπίζω να είναι καλό, γιατί έχω χάλια διάθεση από χθες. Καλό Σαββατοκύριακο.

nosyparker είπε...

Το κατέβασα! Πολύ όμορφο, ευχαριστώ :-)

mondo είπε...

το καλό με την απιστία είναι ότι όλοι, είτε το γνωρίζουμε είτε όχι, έχουμε υπάρξει θύματά και υποστηριχτές της, υπάρχει, δηλαδή, αλληλεγγύη σ’ αυτό το θέμα, οι εξαιρέσεις του κανόνα είναι ελάχιστες. είσαι σχετικά νέος και συ adaeus, καλορίζικο :)

adaeus είπε...

Υποστηρικτής ή οπαδός ή χούλιγκαν της απιστίας... ωραίο μου ακούγεται.

george είπε...

Αδελφε μου τελικα η απιστια ειναι ενα μερος του παιχνιδιου που λεγεται ζωη. Απλα ποναει οταν εισαι ο δεκτης ενω οταν εισαι ο δοτης "περνεις" τα πανω σου. Δε βαριεσαι ομως Life is life and Go on :)

zoumakos

Unknown είπε...

Geia sas! Apistia den einai mono h erwtikh...Dystyxws omws oi anthrwpoi shmera seksoualizontai kai trelenontai kai paramerizoune kapoies aksies kai aisthimata gia xarh tou pathous kai tou pothou. Prin kanoume kati, isws tha prepei na "boutame" th skepsh ayth sto myalo mas giati oti ginetai de kseginetai meta...Ki egw kserw na lew pws ama agapas pragmatika den ton plhgwneis ton allon me kanenan tropo.-

adaeus είπε...

Που με ανακαλύψατε βρε σεις? Καλώστους αγαπημένους μου.