Πέμπτη 29 Μαρτίου 2007

Κωνσταντίνος Βήτα - Funky Beep

Αναρωτιέσαι τι φτιάχτηκε και για τι? Η μουσική για την κίνηση ή το αντίθετο?

7 σχόλια:

mondo είπε...

θέλω ένα ζευγάρι κόκκινα παπούτσια για να χορεύω, κρίμα που έχασα την παράσταση τελικά, και μόνο που είδα το βίντεο.......... επηρεάστηκα :)

Marialena είπε...

Ονειρικό το βίντεο, ιδανικό για μια Παρασκευή ταξιδιάρα στη διάθεση! Γιν και γιαν είναι ο χορός και η μουσική, αναπόσταστα κομμάτια του ενός από το άλλο. Αν με ρωτήσεις θα σου πω πως υπάρχουν για να κάνουν το ένα το άλλο ομορφότερο, γι' αυτό και συνυπάρχουν τόσο αρμονικά μεταξύ τους! Dance to the rhythm, dance to the beat, dance for yourself!

adaeus είπε...

mondo: Και γω την έχασα, αλλά έχω το soundrack. Aμα είσαι καλό παιδί θα στο αντιγράψω.

adaeus είπε...

marialena: Ταξιδιάρα, αλλά με προσοχή. Πρόσεχε βρε καρδούλα μου με τη μηχανή, διότι, όπως λέω από καιρό, εμείς πάμε καλά, οι άλλοι? Αντε να γίνει καλά το ποδαράκι να χορέψεις με την ψυχούλα σου.

kerasia είπε...

Χορός χωρίς μουσική δεν γίνεται επομένως είναι απόλυτα εξαρτημένος από αυτή. Η μουσική είναι αυθύπαρκτη, και όχι πάντα χορευτική.
Ωστόσο κι εγώ απολαμβάνω περισσότερο τον συνδυασμό τους :)

Marialena είπε...

Ναι βρε παιδί μου, εγώ σε αυτή τη περίπτωση πρόσεχα στο μέτρο του δυνατού, αλλά δυστυχώς από αλλού προήλθε η απροσεξία. Θα γειάνουν και τα δυό τα ποδαράκια που υποφέρουν από την τριβή με την άσφαλτο, αλλά μέχρι τότε θα προσπαθήσω να κρατήσω το ηθικό ακμαίο και να ελπίζω πως ο Χοντούκιος σύντομα θα είναι πάλι σαν καινούργιος μετά το lifting...

night blue είπε...

Olo to cd TOU "2" einai polu wraio. Mporei na min yparxoun stixoi alla einai ekfrastiko se synaisthimata. Emena m' aresoun ki alla kommatia apo kei opws: BALLOON, SLOWMOT, 2 SMITH, BARBIE, CIGARETTE, THE HUNTER Einai megalo talento o Κωνσταντίνος Βήτα (opws dysika kai o D. Papaiwannou). Ένας φίλος μου είδε την παράσταση και του άρεσε πολύ.